Otwin van Dijk nieuwe burgemeester Oude IJsselstreek

Gisterenavond druppelde het nieuws langzaam door. Wat een mooie opsteker voor Otwin en dat zeg ik als webmaster maar ook als PvdA-er over hem, jij moet met je voeten in de modder staan al klinkt het bij jouw meer als met je wielen in de modder staan. Je hebt je als Kamerlid laten zien en horen, wat waren we blij met het VN verdrag inzake rechten van de mens met beperking, vechtersbaas maar wel met een doel en visie. Otwin eigenlijk type ik dit lekker op jouw website met een bloedend hart maar met een stralende lach, ja vreemde combinatie maar je zal gemist worden door heel veel mensen die bij jouw een klankbord hadden/hebben. Je tweet over Oude Ijsselstreek daar ga ik je aan houden, op naar toegankelijkheid niet als uitzondering maar als norm. En denk maar eraan dat gaan we testen :).

http://www.gelderlander.nl/regio/achterhoek/oude-ijsselstreek/otwin-van-dijk-nieuwe-burgemeester-oude-ijsselstreek-1.6030918

Otwin van Dijk nieuwe burgemeester Oude IJsselstreek