Otwin van Dijk, burgemeester op gympen

De tekst spreekt eigenlijk vanzelf hier, geen kleurloze stropdas of te krap zittend pak maar netjes gekleed en zijn onafscheidelijke gympen.
Stropdas en ambtsketen
Dat laatste was de gemeenteraad van plattelandsgemeente Oude IJsselstreek ook al opgevallen. Van Dijk lacht: ‘Volgens mij ben ik er zelfs op uitgezocht. In het gemeentelijke persbericht bij mijn voordracht staat dat ik een laagdrempelig bestuurder ben. En laat ik dat nou ook heel belangrijk vinden. Je moet makkelijk benaderbaar zijn. Ook als Kamerlid wilde ik geen afstand scheppen. Je bent bestuurder en natuurlijk hoort daar gezag bij, maar als je het moet hebben van je grote huis, je stropdas of ambtsketen, dan doe je iets niet goed.’ Oude IJsselstreek zal de statusattributen van het burgemeesterschap de komende jaren dan ook met een kaarsje moeten zoeken bij Otwin van Dijk. ‘Iemand zei: “Jij wordt de eerste burgemeester op All Stars.

Wil je het hele artikel lezen kijk dan even op de link
Burgemeester van Dijk op gympen

Otwin van Dijk, burgemeester op gympen