UWV perspectief Oud-Kamerlid Otwin van Dijk over rechten van gehandicapten

Geïnterviewd door UWV Perspectief over het VN verdrag voor rechten van mensen met een beperking en een inclusieve samenleving. Belangrijk dat mensen met en zonder beperking gewoon mee kunnen doen.

10 jaar heeft Nederland gewacht met het ratificeren van het VN-verdrag inzake de rechten van mensen met een beperking. Inmiddels oud-Kamerlid Otwin van Dijk, zelf rolstoelgebruiker, streed al die jaren voor wat er nu dan toch eindelijk van gekomen is.

https://perspectief.uwv.nl/artikelen/oud-kamerlid-otwin-van-dijk-over-de-rechten-van-gehandicapten?utm_campaign=56680491d4dbac4618093aca&utm_content=57873fe429852b3f28016fb9&utm_medium=smarpshare&utm_source=twitter

UWV perspectief Oud-Kamerlid Otwin van Dijk over rechten van gehandicapten